top of page

THE BOOKS

 

Het eerste deel van het Solarkompas is uitgegeven in juni 2015 en uniek in zijn soort. Avontuur, spanning, drama en romantiek volgen zich op in een epos dat schreeuwt om een vervolg en je achterlaat met de vraag 'waarom hebben we dit niet geleerd op school'. Deel 2 wordt gelanceerd op 5 februari 2021!!!

Coverfoto Solarkompas.jpg
9789464318029_cov.jpg
Het Solarkompas

ISBN-978-94-022-1725-4

In de tijd van Cheops raakt in het oude Egypte een belangrijk artefact 'het Solarkompas' verloren. In de huidige tijd werkt de Canadees Glenn Holdvast als ambulanceverpleegkundige in een regio in en om de Rocky Mountains. Na een dramatische ontwikkeling te hebben meegemaakt belandt Glenn in de meest duistere periode van zijn leven. Zijn werkgever biedt hem de mogelijkheid om als medische ondersteuning mee te gaan met een groep archeologen naar Egypte in de hoop zijn zwarte periode te doorbreken. Nadat Glenn heeft besloten de uitdaging te ervaren stuit hij per toeval op het Solarkompas waarna dit artefact de groep leidt naar diverse mystieke plekken op aarde waar ze telkens voor een korte periode in het verleden geraken en de ondergang van een beschaving mee maken. Langzaam maar zeker ontrafelt zich het geheim van het Solarkompas, waarbij de wetten en krachten van de natuur een grote rol spelen. Waar stuurt het Solarkompas hen naar toe, wat is het uiteindelijke doel en welk geheim had men in de oudheid dat ruim honderd jaar geleden herontdekt is en wederom 'verloren' is gegaan? Lees wat ze je op school zijn vergeten te leren in een spannend epos.

Het Solarkompas Een nieuwe wereld

ISBN-978-94-643-1802-9

VERKRIJGBAAR VANAF 5 FEBRUARI 2021!!!

Het Solarkompas "Een nieuwe wereld" is een logisch, spannend vervolg en tevens slot op deel een. Dit tweede deel speelt zich af nadat de zonnevlam de Aarde heeft bereikt met alle desastreuse gevolgen van dien. Hoofdrolspeler Glenn en zijn vrienden hebben een kamp bij HAARP ingericht waar zij provisorisch wonen. Defensie confisqueert echter hun verworven grondgebied. Ze slaan op de vlucht en moeten de ruige natuur van Alaska trotseren. Het Solarkompas wijst echter nog één maal een "bestemming" aan. Zijn vrienden volgen hem maar de rekening die ze daarvoor moeten betalen is hoog. Glenn is vastberaden om de missie te volbrengen en wil hij het heden veranderen dan zal hij naar het verleden moeten om de verloren gegane geheimen van Nikola Tesla naar de toekomst te brengen. Zal hij zijn weg daar naar toe vinden? Glenn zal tot het aller uiterste moeten gaan en daar voorbij......

Compilatie
Piramides van Gizeh
De Yonagunitempel
De Nazcalijnen
Stonehenge
The Event
Power
Nikola Tesla
De wetten van het universum
Noorderlicht Alaska
bottom of page