top of page

NEWS & EVENTS

 

Vanuit Auteur perspectief.....

01

Het Idee van de basis 'Het Solarkompas'. Eind juli 2014

 

We waren met het gezin op zomervakantie in het zonovergoten Tunesie. Tijdens een onrustige nacht, waarbij ik de slaap dus niet kon vatten, begonnen de eerste hersenspinsels over het boek te ontstaan. Bij het ochtendgloren mijn tablet gepakt en de basis van het boek opgeschreven op het balkon terwijl de zon net opkwam.

02

'Een magische wereld ging open'

 

Eind augustus 2014 begonen met schrijven en vanuit research herontdekte ik Nikola Tesla. Alles viel samen....
 

03

Begin april 2015 was mijn boek af... qua verhaal.....
 
En dan begint het redigeren... Gelukkig had ik Nick Vermeulen aan mijn zijde. Ik stuurde tegelijkertijd ook mijn manuscript op naar twee uitgevers. Binnen twee werkdagen melde zich mijn huidige uitgever met een zeer positief bericht. Toen de tweede uitgever zich zich melde voor uitgave had ik al getekend... wow dit had ik niet verwacht.

04

Vanaf 5 juni 2015 is 'Het Solarkompas' te bestellen bij meer dan 600 boekwinkels. Ook Online!!!'

De deadline wordt gesteld van release (het is nu begin mei 2015) en is in een keer erg dichtbij. Aquisitie dus en marketing .... en een website maken. Blogje erbij is meer dan gewenst. Oh ja een eervolle opening/lancering van mijn boek is ook meer dan gewenst. Genoeg om over na te denken dus. Ook weer niet teveel denken Marc... Handelen. Go go go...

05

8-5-2015: gevraagd en aangesloten als redactielid Farma Focus

FarmaFocus is een website met nieuws en opinie voor de farmaceutische- en healthcare industrie. Je vindt er artikelen, columns en reportages over trends, ontwikkelingen en events. 

Op FarmaFocus schrijven professionals die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de Nederlandse gezondheidszorg. Professionals die kennis willen delen en discussies aan willen gaan met mensen die werkzaam zijn in de farmaceutische- en healthcare industrie.

 

Daar het boek een 'flink medisch randje' heeft vanuit de functie van hoofdrolspeler en farma en healthcare 'mijn' werkveld zeer lang is geweest, komt de samenwerking met Farma focus tot stand.

06

30-5-2015: proefdruk boek is binnen.
 
Nick Vermeulen heeft afgelopen weken hard gewekt aan het redigeren. "Diverse harde noten gekraakt'. Vandaag kwam het proefexemplaar per post binnen. Eerste indruk: groot formaat boek. Mooi valt hij goed op in de winkel. Omslag is prachtig gewordend.

07

13-6-2015: Osse Burgemeester Buijs-Glaudemans opent verkoop boek bij Libris Boekhandel Derijks centrum van Oss om 14 uur.
 
 

20-6-2015: lancering boek/signeersessie bij Boekhandel Derijks centrum van Oss van 14-17 uur.
 
Zaterdag 20 juni sta ik bij boekhandel Derijks in het centrum van Oss ter ere van de lancering van mijn boek. Signeersessie. Ben benieuwd wie er allemaal komen. Is overigens een dag voor Vaderdag.  Een goed boek blijft een ideaal cadeau...... Vooral dit spannende boek met de nodige wetenswaardigheden die je gelezen moet hebben.

bottom of page